Spela 1X2 odds på Fotbolls VM hos LeoVegas 200% i bonus

Det finns ett riktigt bra val av bookmaker online som du kan göra inför Fotbolls VM i Ryssland 2018. Detta är valet av LeoVegas. Här har du det stora prisbelönta onlinecasinot, som nu sedan ett tag tillbaka också har blivit en pålitlig och seriös bookmaker online. Till LeoVegas

Spela 1X2 odds på Fotbolls VM hos Leo Vegas 200% i bonus

LeoVegas erbjuder en perfekt oddsbonus inför Fotbolls VM!

Något som LeoVegas också hade med redan från början var live streaming, vilket gör denna relativt nya bookmaker till ett ännu intressantare val. Här kommer alla nya svenska spelare att ha skattefria vinster samt att du erbjuds en helt ny och perfekt odds-bonus inför Fotbolls VM 2018. Nu är det dags att spela oddset på 1X2. Ja, det vill säga blir det vinst, oavgjort eller förlust för hemmalaget.

Det börjar med din odds-bonus hos LeoVegas

Din resa hos LeoVegas Sport kommer att börja med att registrera ett spelkonto. Detta är det konto som kommer att identifiera dig som spelare, och tillåta dig att lägga dina odds-spel hos LeoVegas. Efter du har klarat detta, som bara tar ett par minuter, så kommer du till ditt erbjudande om LeoVegas sportbonus. Här kommer du att ha två val att välja mellan.

  • Du som inte vill sätta in så mycket och är en mera försiktig spelare, kan välja oddsbonus på 500% upp till 500 kronor. Detta betyder att du som bara sätter in en hundring, sammanlagt kommer att få 600 kronor att spela för.
  • När du vill ha lite mera kan du välja att sätta in 500 kronor eller mera. I det fallet kommer du att få 200% i oddsbonus upp till hela 2000 kronor. Detta kommer säkerligen att bli mumma för dina odds-spel under Fotbolls VM i Ryssland 2018. Fler sportbonusar hittar du på Sportbonusar.com

Detta är LeoVegas

Du som inte känner till Leo Vegas som bookmaker, eller kanske inte alls är så van vid att spela på oddsspel alls, kommer att vilja veta lite mera. Hos Leo Vegas kommer du som spelar odds-spel att kunna spela på fasta odds eller via live-betting. Här gäller samma sak att du ska välja 1, X eller 2.

Naturligtvis kommer du också att kunna spela på resultat, vem som gör första målet samt vem som ska stå som segrare av Fotbolls VM 2018. Helt enkelt kommer Leo Vegas Sport att vara något du inte får missa. Bra odds-bonus hos en seriös och modern bookmaker online. Detta säger du väl inte nej till?!

Till LeoVegas