Allsvenskan 2024 – Vinnare och 1X2 tips

När vi tittar lite extra på de främsta lagen i Allsvenskan 2024 så finns det gott om intressant information från föregående säsong som kan ge värdefulla speltips för 1X2-marknaden för på vinnare och tips på enskilda matcher.

Allsvenskan 2024 - Vinnare och 1X2 tips

Favoriter till att vinna Allsvenskan 2024

Malmö FF är återigen favoriter för att vinna guldet. Under föregående säsong lyckades de kamma hem guldet med minsta möjliga marginal i en dramatisk final mot Elfsborg. Malmö visade sig vara extremt starka på hemmaplan och förlorade endast en enda match. De noterade 11 segrar, 3 kryss och bara en förlust på sina 15 hemmamatcher. Den enda överraskande förlusten kom mot Mjällby, medan kryssen var mot Häcken, Djurgården och IFK Göteborg. Det finns starka skäl att tro att Malmö kan vara en källa till intressanta spel under hela säsongen 2024. I de stora matcherna kan alternativet 1X vara en lockande satsning och möjligen ett av de bästa spelen under hela 2024!

Elfsborg tippas som den främsta utmanaren och uppnådde förra säsongen ett imponerande facit med 20 segrar, 6 kryss och endast 4 förluster. Vi förutspår liknande statistik för året 2024 och ser fram emot att Elfsborg kommer att vinna cirka 2/3 av sina matcher, något som smarta bettare kan dra nytta av. Det är särskilt spännande att tänka på den raka segersviten Elfsborg hade förra säsongen – om den kan upprepas kan det resultera i attraktiva totalodds. Frågan om Elfsborg inte egentligen var det starkaste laget i Allsvenskan 2023 som borde ha tagit hem guldet gör att vi ser dem som favoriter att vinna Allsvenskan 2024. Dessutom erbjuder oddsen en intressant möjlighet jämfört med Malmös vinnarodds, något du kan utnyttja lite extra med Bet365s oddsbonus.

Häcken är det tredje laget att ha i åtanke för guldet 2024. Häcken har varit särskilt imponerande på hemmaplan och noterade 14 segrar på 15 hemmamatcher föregående säsong. Detta är särskilt intressant för bettare att notera. Satsningar på Häcken hemma resulterade i 14 vinnande spel av 15 möjliga under förra säsongen. Samtidigt kan det vara lönsamt att fundera på att Häcken inte presterar lika starkt på bortaplan med endast 4 segrar, en svag insats för ett lag som slutade trea i tabellen och var med i guldstriden under stora delar av säsongen. Att betta 1 på Häcken hemma och X2 på bortaplan kan vara ett vinnande koncept även 2024!

Vinnarodds

Vinnarodds på Allsvenskan går att hitta under hela säsongen. Det går att vinna pengar på det oavsett hur det slutar. Man kan med fördel betta på något av topplagen när de haft en liten svacka. Att jämföra oddsen mellan spelbolag på Allsvenskan är även det ett bra tips på hur man kan vinna lite mer på sin betting.

Här kan man läsa fler Speltips på Allsvenskan.