Alternativ till Stryktipset 1X2

Här listar vi alla alternativ till Stryktipset och övrig 1X2 tippning på Svenska spelbolag. Stryktipset finns endast hos Svenska spel men det finns flera alternativ från spelbolag på nätet som kan ge liknande vinster. Du kan med liten insats vinna stora pengar!

Comeon Krysset

Comeon Krysset

Spelbolaget Comeon har sitt alternativ till Stryktipset som de kallar ”Krysset”. I Comeons ”Krysset” skall du tippa 10 matcher och det är främst matcher från Engelska Premier League. För att kunna spela krävs det att du lagt ett kvalificerat odds spel hos Comeon.
Nya kunder till Comeon får 100% bonus upp till 3000 kr eller 400% bonus upp till 500 kr via våra länkar.
Till Comeon

Betsson Ettkrysstvå

Spelbolaget Betsson har sitt eget Stryktips som de kallar ”EttKryssTvå”. Där skall du tippa upp till 14 matcher på en kupong och precis som hos Svenska spel så vinner du på 10 rätt eller bättre. Även här är det matcher i Premier League och under veckan kan det vara matcher från Champions League eller Allsvenskan.
Nya spelare får en bra start med 100% odds bonus upp till 100 kr som går bra att använda på ”Ettkrysstvå”.
Till Betsson

Unibet Supertoto

Spelbolaget Unibet är de som har haft sitt eget stryktips längst. SuperToto har funnits i många år och det har en garantipott där en ensam vinnare kan kamma hem en stor summa. Unibet har Supertoto tillsammans med spelbolagen Expekt och där du kan spela med exakt samma förutsättningar.
Unibet har en mycket generös odds bonus på 200% upp till 1000 kr!
Till Unibet