Bästa 1X2 tipset på fotboll, handboll och ishockey

Här ger vi er de bästa 1X2 tipset på fotboll, handboll och ishockey. Vinn lite mer på din betting med våra supertips på Oddset.

Bästa 1X2 tipset på fotboll, handboll och ishockey

Bästa 1X2 tipset på fotboll

Det finns en hel del generella 1X2 tips man kan ge när det gäller att betta på fotboll. Ett tips som är samma oavsett om man bettar på fotboll, handboll och ishockey är att alltid betta där oddset är högst. Det gör man bäst med en oddsjämförelse, så när man väl har bestämt vad man ska betta på så kollar man där.

När det kommer till rent fotbolls-specifika saker så är detta våra två supertips.

1. Lägg ditt spel på favoriten tidigt. Tendensen är att oddsen sjunket på dem ju närmare matchstart man kommer. Tvärtom om du tror på en underdog.

2. Spelvärdet finns väldigt ofta på krysset i fotbollsmatcher. Se till att hitta lag som ofta spelar kryss och lägg dina bet där.

För betting på fotboll rekommenderar vi Unibets oddsbonus

Bettingtips på handboll

Den stora skillnaden mellan att betta på fotboll och handboll är att det sällan blir oavgjort i handboll och det finns sällan något spelvärde i att spela på krysset. Men det finns ändå två saker som man ska ta med sig om man bettar på handboll.

1. Handboll är en sport där det kan svänga fort och därför är det framförallt i livebettingen som de bästa spelen i handboll finns. Ett bättre lag kan ofta ta igen flera måls underläge och matcher kan vändas fort när en målvakt är i zonen.

2. En bra spelare gör stor skillnad i handboll. Ha koll på lagen och om en spelmotor eller viktig skytt är sjuk eller skadad har spelbolagen sällan koll på det och man kan få fina odds på motståndarna.

För betting på handboll rekommenderar vi Betssons oddsbonus

Speltips på ishockey

Att betta på hockey är ett mellanting mellan att betta på fotboll och handboll. Det blir oftare kryss i hockey än i handboll men inte så ofta som i fotboll. Kanske är det just på hockey som de bästa spelen finns och precis som i handboll är det viktigt att titta på matcherna och spel på dem live.

1. Livebetting är superviktigt i hockey och det är i princip enbart här man ska lägga sin spel. Se på matchen och kolla vilket lag som har bästa dagen och lägg ditt spel där. Spelbolagen är ofta sena med att rätta till oddsen och där finns pengar att vinna!

2. Livebetting gör att oddsen ändras mycket. Det kan vara intressant att lägga ett spel före match som man tror på för att sedan säkra upp det med spel under matchen om man kan och på så sätt gå plus oavsett hur matchen slutar.

För spel på ishockey rekommenderar vi Bet365 oddsbonus med den bästa livebettingen.