Bet365 ger dig pengarna tillbaka om matchen slutar 0-0

Det är vanligtvis en ganska jobbig känsla när matchen slutar 0-0. Det blev ingen stor vinst, men heller ingen stor förlust. Man är bara fast någonstans mittemellan där ingen kan känna sig lycklig över att de har vunnit. Bet365 med sina skattefria vinster förstår denna känsla alltför väl och vill därför erbjuda en typ av tröstpris om det nu skulle vara så att matchen slutar 0-0. Hos Bet365 får nämligen spelare pengarna tillbaka om matchen slutar 0-0! Till Bet365

Bet365 ger dig pengarna tillbaka om matchen slutar 0-0

Bet365 ger dig pengarna tillbaka!

De flesta gånger är det otroligt spännande att ta del av en match. Att få heja på sitt favoritlag och med spänning och hoppfullhet ha den där chansen att kamma hem storvinsten. Kommer man att förlora hela ens insättning eller kommer man att bli den kommande mångmiljonären är en fråga som många ställer sig.

Denna fråga får ett ganska tråkigt svar när en match slutar 0-0. Gaska dock upp dig, för Bet365 finns där för att göra dagen lite ljusare! Om man ser till så att ett spel placeras på ”Ditt val” av Rätt resultat, halvtid/fulltid eller scorecast innan matchen har börjat på den fotbollsmatch som intresserar en. Ja, då får man sin insats tillbakabetald om det skulle visa sig att matchen slutade 0-0.

Om man har använt ”stäng spel” för att stänga hela insatsen kan man dock inte ta del av detta erbjudande. Om man dock bara har stängt en del av insatsen kan den del av insatsen som fortfarande lever betalas tillbaka. Aldrig mer behöver man oroa sig över att det potentiellt blir en tråkig match.

Även om det nu skulle vara så att ingenting intressant händer och att det slutar 0-0 behöver man inte frukta då pengarna kommer rätt tillbaka till en. Man har alltså chansen att komma tillbaka och satsa samma pengar på en ny match där man denne gång möjligtvis vinner.

Till Bet365