Betsson 1×2 – Tippa 13 rätt är såklart roligt!

Att tippa är något som alltid intresserat massor av människor sedan Svenska spel introducerade Stryktipset. Detta är ett spel som härstammar från Storbritannien och introducerades av Spelbolaget AB Tipstjänst som Svenska Spel kallade sig på den tiden. Detta var 1934 och spelet startades i Sverige med avsikt att komma åt den olagliga spelverksamheten i landet. Efter detta har det hänt mycket, men själva spelet är fortfarande lika populärt som när det introducerades! Hur det gick med den olagliga spelverksamheten? Ja, detta är idag omöjligt att bedöma, då det finns otaliga platser att spela på när det gäller betting online, t.ex. Betsson 1×2. Inte är detta olagligt heller, utan något som alla kan ägna sig åt och ha mycket bra spänning och underhållning från! Till Betsson

Betsson 1x2 – Tippa 13 rätt är såklart roligt!

Nu kan du tippa Stryktipset i massor av olika versioner. Den version som är mest lik Stryktipset, heter EttKryssTvå och levereras av seriösa Betsson som även erbjuder bra livebetting och betting till fasta odds online. Du får också en jättebra Betsson oddsbonus när du som ny spelare registrerar ett spelkonto hos Betsson. Dessutom kan du se det mesta av det viktiga som händer i sportens värld via livestreaming med hög kvalitet.

Det här får du med Betsson 1×2

För att kunna spela 1×2 hos Betsson måste du först och främst skapa ett spelkonto. I det fallet kommer du att vara en av de nya spelare hos detta spelbolag som också erbjuds att ta del av den fina oddsbonusen som finns hos Betsson. Här handlar detta om ett riskfritt spel, där du har stora chanser att kamma hem din vinst i rena pengar. När du gör din första insättning hos Betsson kan du få ett riskfritt spel upp till hela 1000 kronor.

 • Sätt in 200-499 och få 200 kronor i riskfritt spel
 • Sätt in 500-999 kronor och få 500 kronor i riskfritt spel
 • Sätt in 1000 kronor eller mera och få maximala 1000 kronor i riskfritt spel
 • Det sköna omsättningskravet på bara 1 gång till ett odds av minst 1,5 gånger, gör att du har lätt att skapa en vinst i riktiga pengar av din oddsbonus hos Betsson.

  Så fungerar 1×2 hos Betsson

  Här antar vi att du inte har missat hur Stryktipset fungerar hos Svenska Spel. Hos Betsson kommer 1×2 att nästan vara en identisk klon av detta spel. Du finner som vanligt 13 matcher på kupongen och kan spela systemspel precis som vanligt. Naturligtvis kommer det också alltid att finnas en stor vinst pott, som även här vid utebliven vinst förflyttas som jackpott till nästa veckas tipsomgång.

  Ja, vad säger du? Låter det inte bättre att vara den som får lite extra och kan spela samma roliga spel för den eventuella vinst du erhåller från din oddsbonus hos Betsson? Det tycker i alla fall vi och rekommenderar varmt att prova att spela Betsson 1×2. Detta perfekta och roliga spel som alternativ betting online.

  Till Betsson