Betta 1×2 på fotbollsmatcher

Här listar vi flera bra tips när man vill betta 1X2 på fotbollsmatcher. Kanske spelar man Oddset Lången hos Svenska Spel eller så bettar man på odds hos något annat av alla spelbolag med svensk licens.

Betta 1x2 på fotbollsmatcher

Titta på lagens form

En viktig faktor när man vill betta 1X2 på fotboll är att kontrollera de senaste matcherna för lagen som spelar. Titta på deras senaste resultat för att se om de är på en vinnande svit eller kämpar för att få något bra resultat. Lag i bra form har större chans att vinna, medan de i dålig form kan ha svårt att prestera. Detta syns inte alltid i spelbolagens odds.

Se på inbördes möten

Titta på tidigare resultatet mellan de två lagen för att se om det finns några trender eller mönster. Vissa lag kan ha ett bättre resultat mot vissa motståndare, vilket kan påverka matchens utfall. Inte heller detta finns alltid med i oddsen.

Betta på hemmafördelen

Hemmalag tenderar att ha en stor fördel, så ta hänsyn till detta när du placerar dina !x2 spel på oddset. Men vissa lag kan prestera bättre på bortaplan så det kan vara ett trumfkort att ha koll på. Därför är det viktigt att titta på de specifika omständigheterna för varje match. En liga med stor hemmafördel är Serie A.

Titta på 1X2 oddsen

Slutligen, jämför oddsen som erbjuds av olika svenska bookmakers för att hitta det bästa värdet. Satsa inte bara på det lag du tror kommer att vinna – leta efter det bästa oddset med en oddsjämförelse och satsa därefter.

Ta del av bonusar

ett sista tips är att ta del av spelbolagens bonusar. Här kan man som spelare få flera tusen kr i oddsbonusar. Det gör skillnad när man börjar betta. På sidan Allaoddsbonusar.se finns samtliga svenska oddsbonusar som man kan ta del av just nu. Det är en bra början om man vill börja betta och vinna lite pengar. Men tänk på att aldrig spela för mer än vad man har råd att förlora.