Betta på tennis och vinn lite mer

Tennis är utan tvekan ett av de mest intressanta att betta på och vi tipsar om hur du kan vinna lite mer på dina spel.

Betta på tennis 2022 och vinn lite mer

Betta på tennis

Först och främst vad finns det att spela på när det gäller tennis? Jo, dessa är de mest intressanta spelobjekten:

Januari Australian Open, Melbourne
Juni Franska öppna mästerskapen, Paris
Juli Wimbledon i London
Jeptember US Open, New York.

Fler turneringar hittar ni på Atptour.com

För svensk del är ju även Stockholm Open som oktober – november intressant.

När det gäller betting är det på Grand Slam turneringarna man får de bästa oddsen. Här har spelbolagen i Sverige stor konkurrens och det ger automatiskt höga odds. Generellt sett har Unibet bäst odds på tennis.

För att vinna lite mer på tennis så ska man se till att jämföra oddsen mellan spelbolagen och spela där oddset är bäst. Det är så man blir en vinnare i längden på sportsbetting.

Till hjälp kan man ta en oddsjämförelse på tennismatcher. På så sätt behöver man inte gå in på alla sina spelbolag och kolla oddsen manuellt.

Spela med spelbolagens oddsbonusar

Alla spelbolag som har en oddsbonus är intressanta att spela hos. En bonus är i princip gratispengar man inte vill missa. Även för den som inte vinner på sin betting i längden kan med en bonus betta tills man klarat av omsättningskraven på bonusen och kan ta ut det som finns kvar av bonuspengarna.

En bra oddsbonus är Expekts oddsbonus. Den kommer i form av ett riskfritt spel och där kan man betta på en tennismatch och sedan använda sitt freebet på nästa match i turneringen.

Även Bet365 har en bra oddsbonus för att spela på tennis. Detta eftersom man kan betta med sin bonus till så låga odds som 1.20. Det gör att man kan spela även på favoriterna i de flesta matcherna.

Sist men inte minst vill vi tipsa om att spela på enbart svenska spelbolag. De har en svensk spellicens och det innebär i sin tur skattefria vinster till oss spelare.