Casumo 2020 med 1×2 betting på odds

Casumo grundades redan 2012 och var länge ett bolag med fokus på slots och bordsspel. Nu har de utökat sitt sortiment och även introducerat odds och live odds. Detta betyder att du kan spela på 1×2 inom en rad olika sporter, till exempel fotboll, hockey och handboll. Är du ny spelare kan du även ta del av en välkomstbonus där du får 100% på din första insättning hos Casumo 2020. Detta till ett maxvärde av 1 000 kr.

Hämta din oddsbonus hos Casumo

Casumo 2020 med 1x2 betting på odds

Vilka sporter kan jag betta på hos Casumo 2020?

Utbudet av sporter hos Casumo är stort 2020, och du kan betta på allt från hockey och tennis till Formel 1 och dart. Den vanligaste typen av bet är 1×2, alltså att du satsar på slutresultatet i matchen. Om du klickar dig in på en specifik match kan du dock göra fler val än så. Om du bettar på en fotbollsmatch till exempel kan du satsa på allt från vem som kommer att bli nästa målskytt, till resultatet i första halvlek. Det är också möjligt att spela live under pågående events. Oddsen ändras då efter vad som händer på planen.

Möjligheten att casha ut

Casumo med bra sportbonus erbjuder möjligheten att casha ut vissa av dina spelkuponger i förtid. Detta betyder att du kan sälja kupongen innan samtliga matcher är slut. Antingen kan du säkra en seger eller minimera en förlust. Ett exempel är om laget du har satt som matchvinnare tar ledningen i matchen. Du är inte säker på att de kommer kunna hålla ledningen i 90 minuter. Då kan du alltså sälja kupongen i förtid och i alla fall säkra en del av vinsten. Genom att ha din spelkupong uppe kan du följa med i vad som händer.

Logga in snabbt med BankID

Det är enkelt att spela på oddset hos Casumo 2020, du behöver bara logga in direkt med ditt mobila BankID. Insättningar kan skötas med Trustly vilket går på mindre än minuten. Så snart du har satt in pengar är det bara att klicka dig in på odds, och se vad som finns att spela på. På första sidan hittar du de mest populära matcherna för tillfället.
Till Casumo