Comeon krysset

Spelbolaget Comeon har sitt krysset som motsvarar Svenska Spels klassiska Stryktipset. I ”Krysset” gäller det att tippa 10 matcher rätt med fokus på Engelska Premier League. För att du ska kunna spela på krysset så krävs det att du lagt ett kvalificerande spel hos Comeon.

Ett kvalificerat spel har en lägsta insats på 10 kr och odds på 1,8 eller högre och ska va på omgången som krysset handlar om och lagt innan krysset avgörs.

Vad kan man vinna på krysset?
Krysset har en garanterad total prispott på 50000 kronor och det delas mellan de som har 10, 9 eller 8 rätt. Det kostar inget att lämna in en rad på krysset utan det krävs bara att man lagt ett kvalificerande spel för minst 10 kr på veckans omgång. Men om det är många med så kan vinsten bli så stor som 200000 som en ensam vinnare fick den 16 december 2014!

Gör så här för att spela på krysset:
Fyll i kupongen precis som om du skulle spela ett kombospel på comeons oddssida. Du måste göra ett val i varje match beroende på hur du tror matchen slutar. Välj (1) för Hemmavinst, (X) för Oavgjort eller (2) för Bortavinst. Fyll därefter på med dina halvgarderingar.
Du har 3 halvgarderingar (1X, 12 eller X2) som du kan använda på 3 valfria matcher. Du måste använda alla 3 halvgarderingar för att fortsätta.

Om ingen spelare lyckas pricka in alla 8, 9 eller 10 rätt rullar den specifika prispotten över till nästa veckas omgång av Krysset.

Nya kunder till Comeon får 100% bonus upp till 3000 kr eller 400% bonus upp till 500 kr.
Läs mer om de olika bonusarna här

Comeon Krysset