Em tipset 2016

Om du vill tippa på Fotbolls EM 2016 kan vi varmt rekommendera flera olika spelbolag som erbjuder detta. Du kan tippa på vem som vinner Fotbolls EM 2016, skyttekung, vilka lag som går vidare från respektive grupp. Det finns mängder av specialodds för dig att tippa på. Vi listar de bästa EM tipsen 2016:

EM Tips 2016

Spelbolaget Comeon har sitt alternativ till Stryktipset som de kallar ”Krysset”. I Comeons ”Krysset” skall du tippa 10 matcher och det kommer finnas ett speciellt anpassat för Fotbolls EM. För att kunna spela krävs det att du lagt ett kvalificerat odds spel hos Comeon sedan tidigare. Nya kunder till Comeon får 100% bonus upp till 3000 kr eller 400% bonus upp till 500 kr via våra länkar.
Till Comeon

Spelbolaget Betsson har sitt eget Stryktips som de kallar ”EttKryssTvå”. Där skall du tippa upp till 14 matcher på en kupong och precis som hos Svenska spel så vinner du på 10 rätt eller bättre. Här kommer alla gruppspelsmatcher att finnas med så du kan tippa ett EM-Tips med massor av vinstchanser.
Nya spelare får en bra start med 100% odds bonus upp till 100 kr som går bra att använda på ”Ettkrysstvå”.
Till Betsson

Spelbolaget Unibet har sitt SuperToto och det har funnits i många år och det har en garantipott där en ensam vinnare kan kamma hem en stor summa. I år kan du i deras specialanpassade EM-tips spela på alla matcherna i EM och vinna en stor summa pengar!
Unibet har en mycket generös odds bonus på 200% upp till 1000 kr! Sätt in 500 kronor och spela för 1000 kronor på t.ex supertoto.
Till Unibet

Dessutom kan du alltid spela på vanliga odds under hela EM. Du kan spela på vinnare av EM och skyttekung redan nu. Dessutom en komplett lista med odds på alla möjliga EM-odds. Vill du läsa mer om odds på Fotbolls EM klicka här