Fsport – Fantasy fotboll växer så det knakar

Något som håller på att bli riktigt stort, som Sverige numera importerat från USA är fantasy fotboll. Ännu så länge finns det inte många spelbolag på spelmarknaden som erbjuder Fantasy fotoll, men detta kommer säkerligen med besked inom några år. Ett ställe som erbjuder fantasy fotboll är Fsport! Till Fsport

Fsport – Fantasy fotboll växer så det knakar

Vad är då fantasy fotboll och vad är det som gör detta till en så rolig spelform? Det hela handlar om valmöjligheter och din kunskap om sporten. Nu kommer säkerligen detta även att bli stort inom många andra sporter i framtiden.

Dock är det idag så att det handlar mest om fotboll i Sverige. Här finns då Fsport som egentligen är den enda som erbjuder detta i en bra kvalitet. Naturligtvis är det också så att de har sin spellicens på Malta och detta alltid ger dig skattefria vinster som svensk spelare. Fsport erbjuder också en bra sportbonus till dig som vill prova denna nya och populära spelform.

Hos Fsport får du 10 euro att spela för helt utan krav på insättning från din sida. Helt enkelt blir detta ytterligare än anledning att prova denna populära spelform, vilket kan visa sig bli det bästa valet du någonsin gjort.

Så spelar du fantasy fotboll hos Fsport

När det handlar om att spela på fantasy fotboll kommer detta att vara helt annorlunda än vad det tidigare varit att spela oddsspel. Hos Fsport registrerar du snabbt ett spelkonto och får tillgång till din sportbonus på 10 euro.

Fsport fantasy fotboll ger också cirka 90% av alla insatser tillbaka som vinster till spelarna. Här handlar det om att vara den som kan sin fotboll. Du skapar själv ditt drömlag med spelare från alla olika serier samt lag.

När du sedan gjort detta kommer du att ingå i en serietabell. Här ska ditt lag spela matcher mot de andra spelarnas lag. Om du vinner eller förlorar din match, kommer att baseras på dina valda spelares prestationer i verkliga livet och den verkliga sporten. Här handlar det då om du valt de spelare som gör de flesta målen, assisten eller helt enkelt presterar bäst på planen.

Så fungerar din sportbonus hos Fsport

Din bonus värd 10 euro hos Fsport kommer att delas ut i något som kallas för turneringsbiljetter. Dessa kommer du sedan att kunna använda för att satsa på ditt eller andra lag. Här kommer det i huvudsak att finnas två olika spelformer.

Den som är mest känd i Sverige är det som kallas för drömelvan. När du spelar på det sättet är det säsongsspel som gäller. Här tävlar du om ära och berömmelse där du också kan få en eller annan premie som består av exempelvis resor.

Det roligaste är dock Daily Fantasy Sports, som är ett alternativ till vanlig sportsbetting. I detta spel kan du satsa på ditt eget lag och vinner sedan pengar baserat på resultat i verkliga sportvärlden. Ju bättre ditt lag presterar, desto större vinster kommer att utdelas till dig.

Till Fsport