Har Svenska spel eller Betsson högst odds?

Har Svenska spel eller Betsson högst odds? Läs skillnader och likheter mellan dessa två bolagen och få svaret på frågan här!

Svenska spel är ett företag inom spelbranschen och det tillhandahåller sina tjänster på internet, i butik och i mobilen. Företaget är specialiserat inom sport, poker och nummerspel. Svenska spel ägs av den svenska staten.

Betsson är ett företag som är baserat på Malta och tillhandahåller sina tjänster online och de är nischade inom poker bingo, vanlig poker, diverse lotterier, casino och sportsbetting. Både Svenska spel och Betsson erbjuder, som ovan nämnt, tjänster inom betting.

Men vilka har då högst odds? Vi vet svaret och det är utan tvekan Betsson som har de högsta oddsen. Till Betsson

Har Svenska spel eller Betsson högst odds?

Svenska spel har många olika oddstjänster

Svenska spel har oddstjänsterna: Oddset Bomben, Oddset Live, Oddset Lången, Oddset Matchen, Oddset Mixen och Oddset Powerplay. Oddset Bomben går ut på att gissa det totala antalet mål i två till fyra utvalda matcher. Oddset live går ut på vadslagning efter att olika matcher har startat.

Oddset Lången är baserat på de tre utfallen av en match: oavgjort, bortaseger eller hemmaseger. Oddset Matchen går ut på att tippa slutresultatet efter den ordinarie speltiden och Oddset Mixen samt Oddset Powerplay är spel som är bland annat baserade på det kända 1X2-upplägget.

Oddset Powerplay har även head-to-head, H2H, som innebär att du kan satsa på vem av två utvalda spelare som kommer att göra flest mål under matchens gång. Spelarna har valts ut av Svenska spel. Vidare har Oddset Mixen även exempelvis sista målskytt som alternativ.

Sporterna i de olika oddstjänsterna är olika, men främst är det fotboll och ishockey. Idrotter som innebandy och handboll förekommer också. Av de ovanstående oddstjänsterna från svenska spel har Oddset Bomben väldigt höga odds. Det högsta oddset som uppnåtts var högre än 2 000 000.

Betsson har många olika sporter och kategorier

Oddstjänsterna hos Betsson är indelade i Odds och Live. Tjänsten Odds är en vanlig bettingtjänst, där man tippar i förhand. Live-tjänsten liknar Svenska spels Oddset Live, det vill säga vadslagning efter att olika matcher har startat. Vad som även utmärker Betsson är dess mångfacetterade kategorier inom betting. Här finns allt från fotboll till schack, politik och dart. Det är exempelvis möjligt att tippa på vem som blir vinnare i det franska presidentvalet 2017.

Till Betsson