Nu kan du skapa egna oddsspel hos Coolbet

När det gäller nya spelbolag som vill vara med och lira i de högre divisionerna, så kommer naturligtvis detta att inkludera Coolbet. Här har du ett spelbolag som skapats av samma person som grundade Nordicbet och Triobet. Bara detta kommer att tala om för dig vilken kompetens och erfarenhet det finns bakom detta spelbolag. Hos Coolbet får du alltid det senaste inom oddsspel samt att du alltid har skattefria vinster och en bra välkomstbonus. Nu har det också skapat mycket bra funktioner för att du enkelt och snabbt på ett statisktiskt sätt ska kunna skapa egna oddsspel. Helt enkelt får du som väljer Coolbet lite mera information och möjligheter vid spel. Detta kan göra dig till en bättre spelare när du lägger dina oddsspel.

Till Coolbet

Nu kan du skapa egna oddsspel hos Coolbet

Skapa egna oddsspel baserat på statistik

När du ska skapa ditt eget oddsspel hos Coolbet, kommer detta att innebära att gräva i statistiken. Här kan du exempelvis tro att Zlatan ska göra flera mål än Messi. Detta kan också vara vem som får mest poäng i skytteligan. Eller vilket lag som vinner med ett visst antal mål. Ja, helt enkelt kan du göra dina egna kombinationer. Dessa kan dessutom spänna över olika ligor. Just nu finns det inga gränser hos Coolbet! Detta är de olika funktionerna som finns när du ska skapa ditt eget oddsspel hos Coolbet.

  • Stat: Här får du möjligheten att spela på om en eller två spelare ska klara av att prestera något speciellt. Du kan välja att spela på en individuell spelare eller att de tillsammans ska utföra detta. Ett exempel på det kan vara att Zlatan tillsammans med Ronaldo i sina nästa matcher kommer att göra 3 mål tillsammans.
  • H2H: I detta spel ställer du en utvald spelare mot en annan. Du väljer själv vilka spelare samt vad som måste göras för att en spelare ska vinna över den andra i ditt spel. Det gäller alltså att satsa på den vinnande av dina två utvalda spelare. Ett exempel på detta är att LeBron James har flera skott på mål än Messi.
  • Trios: I detta spel kan du välja tre olika spelare. Efter det ska du placera dem i ordning efter hur bra de presterar i en särskilt utvald prestation som ska genomföras. Som exempel i detta fall kan det röra sig om hur många minuter varje spelare haft bollkontroll i respektive matcher de har spelat.
  • Quick Pick: Detta handlar om en färdigställd kupong. Det handlar helt enkelt att vara den som har ett par alternativ att välja på. Här kan detta vara att Man U gör över 2 mål, LeBron får en varning samt att Messi får en straff tilldelad. Helt enkelt ett superbra kombinationsspel.

Coolbet ger alla nya spelare sportbonus

Om du nu blir sugen på att bli spelare hos Coolbet kommer du förutom allt det nya att spela på, få en skön Coolbet sportbonus. Detta kan ge dig 100% upp till 1000 kronor. Naturligtvis kommer du då att få massor med extrapengar att spela för! Detta gör att du alltid känner dig välkommen hos trivsamma Coolbet som vet hur en spelare ska trivas! Prova också att skapa egna oddsspel och se vad du tycker om det!

Till Coolbet