Odds och Tips på Slovakien – England i EM 2016

Vi har odds och 1X2 tips på Slovakien – England i EM 2016. Detta är den avslutande matchen i grupp C och spelas samtidigt som Ryssland – Wales. Här hittar du bästa odds och ett speltips på Slovakien – England.

Odds och Tips på Slovakien - England i EM 2016

Odds Slovakien – England i EM 2016

1 bästa odds 6,00 hos Ladbrokes
X bästa odds 3,40 hos Nordicbet
2 bästa odds 1,85 hos Betsson

1×2 Tips Slovakien – England

Slovakien står på 3 poäng i gruppen efter segern mot Ryssland. Det kan räcka till avancemang men för att vara helt säkra behövs det poäng. Helst 3 då det betyder att Slovakien är sämst tvåa i gruppen. Men det kommer inte bli lätt.

England vann mot Wales efter två sena mål. Men segern var rättvis och England ser bättre ut än på mycket länge. Det är troligt att Sturrige och Vardy får chansen från start och då blir det svårt för Slovakiens något långsamma backlinje att hinna med tror vi. För England behövs seger för att vara säkra på att vinna gruppen och det tror vi att de vill för att slippa svårt motstånd redan i åttondelsfinalen.

Vårt speltips 2. England vinner!

Erbjudanden på Slovakien – England i EM 2016

Flera spelbolag har bra erbjudanden på matchen och bl a Betsson som har det garanterat högsta oddset på matchen och då framförallt på seger för England.
Betsson – Högsta oddset på England av alla spelbolag. Dessutom 2 riskfria spel under EM värda totalt 400 kr. Till Betsson
24hbet – 10 kr freebet på Slovakien vs England och alla andra EM matcher. Få 1 euro freebet varje dag under hela EM. Till 24hbet