Så fungerar 1×2 hos Betsson

Något som länge har varit ett ledande och mycket populärt tips är Stryktipset. Detta är dock ett spel som du enbart finner hos Svenska Spel. Här är det då många som idag inte vill spela där, då de står för ett spelmonopol och aldrig ger dig någon sportbonus. Hur som helst är inte ens detta längre något problem. Du kan t.ex. spela 1×2 hos Betsson. Till Betsson

I och med att det finns så många spelbolag som öppnat sina portar för betting online och mobilbetting på nätet, finns det även varianter skapade av det populära Stryktipset. En av dessa är också mycket populära 1×2 hos Betsson, som är ett av de största spelbolagen inom sportsbetting på nätet. Här får du veta hur detta fungerar. Inte nog med det du kan även använda dig av Betssons sportbonus när du spelar Betsson EttKryssTvå.

Så fungerar 1x2 hos Betsson

Spela 1×2 hos Betsson

Du som tidigare känner till Stryktipset hos Svenska Spel kommer inte alls att ha några svårigheter med spelet 1×2 hos Betsson. Här består även detta av 13 olika utvalda matcher. Det gäller som vanligt att vara den som väljer 1:a förr hemmavinst, 2:a för bortavinst eller ett X för inga mål eller oavgjord match.

Hos Betsson kan du även spela 1×2 som system eller enkelrader. Systemspel fungerar också precis likadant som hos detta spels föregångare Stryktipset. Du behöver heller inte vara orolig för låga vinster. Hos Betsson är det inte alls ovanligt att det finns en total prispott på närmare 10 miljoner kronor för alla som väljer att spela 1×2.

När du får en storvinst på 1×2 hos Betsson

För att få en storvinst på spelet 1×2 hos Betsson kommer det naturligtvis att krävas alla 13 rätt. Dock kommer det att vara utdelningar på rätt från 10, 11 och 12 upp till maximala 13 rätt.

Nu kommer det förvisso också vara så att du som vinner på något spel hos Betsson alltid får en storvinst. Detta i och med att de har sin spellicens registrerad på Malta. Helt enkelt gör registreringen på Malta med skattefria vinster till alla svenska spelare i kombination med spelet 1×2 Betsson till ett spelparadis.

Till Betsson