Så spelar du Superscore hos Unibet

Unibet är en spelplats som hela tiden kommer med utmanare till de stora och populära spelen och tipsen som finns hos Svenska Spel. Första var det Supertoto som var på tapeten, där du har en mycket stark utmanare till Stryktipset. Det har under en lång tid också funnits en utmanare till Bomben hos Svenska Spel. Superscore hos Unibet och är en mycket generös konkurrent till detta populära spel! Till Unibet

Så spelar du superscore hos Unibet

Du som inte har koll på att detta finns vet det nu! I det fallet du gillar olika oddsspel och betting online, vill du då ha koll på hur detta fungerar. Det läser du vidare om nedan!

Superscore hos Unibet och det spännande spelet

Superscore går ut på att välja det rätta resultatet i två eller flera utvalda matcher. Här handlar det naturligtvis om att ha alla rätt. Du kan givetvis välja att vara den som skapar ett system. Det hela handlar liksom om att det blir flera rader och därmed dyrare.

Hur som helst kommer oftast det höga oddset vid vinst att vara i paritet med det du betalar för ditt spel. Här har alla som är kunniga inom sport och vet hur de ska tippa, mycket bra chanser att vinna den stora kosingen. Något som är mycket generöst med Superscore är att de har en återbetalningsprocent på hela 80%. När du jämför detta med Svenska Spels Bomben som bara ger 70% tillbaka, så är valet glasklart. Då väljer du Unibet och Superscore.

Unibet ger dig bonus som ny spelare

Det är inte bara Superscore och Supertoto som hägrar hos Unibet. Här får alla som blir nya spelare hos dem, även välja mellan 2 olika bra oddsbonusar. Den ena är på 500% upp till 500 kronor och du behöver således bara sätta in 100 kronor för att utnyttja denna.

Ditt andra val är 200% upp till 1000 kronor. Vilken bonus du än väljer, kommer du vara den som har chansen att kamma hem kulor. I det fallet kanske du kan satsa det du vinner på Superscore och kamma hem storvinsten.

Till Unibet