Så spelar du Tipsduellen hos Snabbare.com

Tipsduellen är ett helt nytt spel från Snabbare.com som på många sätt liknar Stryktipset. Det går ut på att tippa 10 matcher istället för 13 som på Stryktipset. Spelet har en riktig twist och det är att om matchen slutar oavgjort så får du rätt oavsett hur du har tippat.

Så spelar du Tipsduellen hos Snabbare.com

Så spelar du Tipsduellen hos Snabbare.com

Hur går det då till att spela Tipsduellen hos Snabbare.com? Jo, här har vi sammanfattat det som gäller för spelet som lanserades i Mars 2021:

Så spelar du Tipsduellen
● Varje vecka gäller det att tippa exakt 10 matcher på en kupong.
● Varje tips kostar 50 kr att lämna in.
● Tipsduellen går ut på att tippa rätt vinnare i alla 10 matcher.
● Du tippar 1 eller 2 i varje match
● Vid kryss i matchen får du rätt oavsett tippning.
● Spelare som tippar alla rätt är garanterad en vinst.
● Tipsduellen är ett poolspel med 82.5% återbetalning.

Till Snabbare

Hur stor vinsten blir avgörs i hur många som har alla rätt och hur många som har spelat Tipsduellen den veckan. Det kan bli en stor summa om många har spelat och man är ensam om att ha alla tio matcher rätt. Oavsett är man garanterad en vinst på minst 1000 kr som ensam vinnare på 10 rätt. Men troligtvis blir vinsten mycket större än så!

Snabbare.com – Snabba utbetalningar

Snabbare.com är kända för att snabbt betala ut sina vinster. De har som målsättning att dela ut sina vinster på sport och casino inom 5 minuter. Det är så snabbt som bankerna kan klara av att göra utbetalningar. De har även inloggning med BankID vilket medför att även inloggningen sker snabbt och säkert.

Förutom snabba utbetalningar så finns det hos Snabbare bra odds för all som gillar betting på ex Premier League och Champions League. Här finns även bra odds på EM i fotboll 2021!