Så vinner du VM tipset 2022 mot kollegorna/kompisarna

Här visar vi hur du enkelt vinner VM tipset 2022 på jobbet eller mot kompisarna. Vi ger dig tipsen på hur enkelt du kan vinna utan större ansträngning.

Så vinner du VM tipset 2022 mot kollegorna/kompisarna

Så vinner du VM tipset 2022

Det lättaste sättet att vinna VM tipset är att titta in på startsidan på Fotbollsvm-2022.se och titta på den oddsjämförelse som finns för alla VM matcherna. Där ser man snabbt och enkelt vilket lag som är favorit och vilka matcher som är i princip jämna. Och i ett VM tips så är grundregeln att man tippar på favoriterna i varje match och i de jämna matcherna som ex Mexiko – Polen tippar man kryss. Detta ser man direkt i oddsjämförelsen.

Har man ett ännu mer avancerat VM tips där man även ska tippa resultat finns på VM 2022 sidan även tips på resultat i varje match. Titta in på en av de första VM matcherna mellan England – Iran för att se ett exempel.

Det är så man ger sig själv bäst chans att vinna ett VM tips på jobbet eller med polarna.

Slutspelet och vem vinner VM

De flesta VM tips innehåller även gissningar för vilket lag som går vidare till åttondelsfinal VM 2022 och så vidare. Även där ska man ha koll på sina odds. Det gör man bäst genom att titta på vinnaroddsen inför turneringen hos ex Unibet. Det lag med lägst odds har störst chans att ta sig vidare. Vissa tips innehåller även att man ska tippa VM som gör flest mål och då tipsar vi om att läsa om skyttekung i VM 2022.

I de flesta fall stämmer oddsen väldigt bra. Tycker inte du att de stämmer borde du sätta en slant på det. Det gör man bäst genom att använda sig av spelbolagens oddsbonusar och dem hittar man bäst på Betsmart.se

Lycka till med VM tipset!