Spela på fasta odds hos Coolbet 2018

Alla som spelar sportsbetting online kommer att ha sitt fokus på ett visst sätt att spela. När det gäller detta finns det två stora intressen. Detta är att spela livebetting eller att vara den som satsar på fasta odds. Hur du än väljer att spela kommer du som har kunskaper att ha ungefär lika stor chans att pricka in dina vinster. Att spela på fasta odds hos Coolbet kan vara ett bra drag! Till Coolbet

Spela på fasta odds hos Coolbet 2018

Idag finns det också något som bär namnet Cash Out, vilket är en funktion där du kan minska din eventuella förlust eller säkra en mindre vinst innan full tid. När du vill spela på betting med fasta odds och ha ett spelbolag med Cash Out som ger dig en strålande oddsbonus, kommer valet av Coolbet oddsbonus snabbt upp på allas läppar. Här får du ett av de senaste tillskotten på den svenska spelmarknaden och självklart kan du spela på fasta odds hos Coolbet!

När du väljer Coolbet så gör du valet av ett svenskt spelbolag som ger dig skattefria vinster, spelmarknadens högsta återbetalningsprocent samt en mycket bra oddsbonus. Är detta verkligen något du vill gå miste om i valet av ett av de bästa spelbolagen online?

Spela på fasta odds hos Coolbet med bra återbetalningsprocent

Något som du naturligtvis förstår är att höga odds och bra återbetalningsprocent, på något sätt måste fungera tillsammans. Ja, visst är det så. Hos Coolbet erbjuds du som oddsspelare några av spelmarknadens högsta odds. Detta medför då att du kommer att spela hos ett spelbolag som ger dig högst återbetalningsprocent.

Med detta sagt kommer du som väljer att spela på fasta odds hos Coolbet alltså ha större chans att vinna. Om du sedan är den som spelar dina spel på fasta odds, så kommer du naturligtvis att vara den som har det största spelutbudet. Kombinationen av ett brett spelutbud ger dig många val. Höga odds ger dig mera i vinst när du vinner. Helt enkelt väljer du Coolbet för dina oddsspel och spelar på fasta odds för att vinna mera.

Coolbet – Oddsbonus på 1000 kronor

Som ny spelare hos Coolbet kommer du att kunna göra valet av att skapa ditt spelkonto i mobilen eller datorn. Detta kommer du att kunna göra utan att ladda hem någon spelapp. Efter att du skapat ditt spelkonto erbjuds du en oddsbonus på upp till 1000 kronor. Detta är en bonus som matchas med 100% mot din första insättning. För att få din oddsbonus hos Coolbet ligger lägsta insättning på 100 kronor.

Om du vill tjäna riktiga pengar av din oddsbonus kommer du att behöva klara de omsättningskrav som följer denna oddsbonus. Hos Coolbet ligger detta krav på minst 6 gånger din tilldelade oddsbonus. För att räknas mot omsättningskravet måste varje spel ha ett lägsta odds på minst 1,5 gånger.

Till Coolbet