Spela på odds hos Bet365 med bra bonus

För ett antal år sedan var det otroligt krångligt när man ville spela på odds här i Sverige. Man var tvungen att ta sig till ett ombud för Svenska Spel som har monopol på spel om pengar i Sverige. Därefter var man ofta tvungen att stå i kö för att vänta på sin tur att lämna in sin kupong.

Som tur är så är det idag enklare än någonsin att spela på odds genom att använda sig av sidor som till exempel Bet365. Utöver att erbjuda bra odds på ett stort antal olika sporter så som ishockey och fotboll till nykomlingar som e-sport så erbjuder Bet365 även en bra bonus som grädde på moset. Till Bet365

Spela på odds hos Bet365 med bra bonus

Spela på odds hos Bet365

När du väljer att öppna ett konto hos Bet365 får du en väldigt generös startbonus. Denna ger dig möjligheten att spela mer än vad du annars hade kunnat!

Du får nämligen en 100% insättningsbonus upp till 1 000 kronor när du skapar ett konto hos Bet365. Detta innebär att de dubblar din första insättning. Om du sätter in 1000 kronor så får du alltså in 2000 kronor på spelkontot. Erbjudande varar tills den 30 juni 2017 och du får 90 dagar på dig att möta omsättningskravet som din startbonus har.

Hur du tar del av bonusen på Bet365

Allt du behöver göra för att ta del av bonusen är att öppna ett konto hos Bet365. Därefter är det bara att vänta på ett e-postmeddelande som innehåller din erbjudandekod. Koden består av 10 tecken och koden slutar alltid med NCDBS.

När du väl har fått e-postmeddelandet med din erbjudandekod så är allt som återstår att göra en insättning på Bet365 på minst 100 kronor för att ta del av erbjudandet. Du kan ange erbjudandekoden under avdelningen Mitt Konto på Bet365s sida. Svårare än så är det inte att ta del av startbonusen på upp till 1 000 kronor.

Till Bet365