Spela på oddset och 1×2 betting hos Unibet med bonus

Unibet är kanske ett av våra mest älskade spelbolag som finns på marknaden idag när det gäller att spela på oddset! Företaget grundades redan 1997 och har sedan dess vunnit en lång rad utmärkelser. Unibet är ett spelbolag som känns tryggt och de har även ett enormt stort urval av sportspel. De har verkligen något för alla. Till Unibet

Spela på oddset och 1x2 betting hos Unibet med bonus

Spela på oddset med Unibet oddsbonus

När det gäller välkomstbonusar hos Unibet så har du lite olika val när det gäller att spela på odds. Unibet gör så att de erbjuder olika bonusar beroende på vilken typ av spel du gillar. Men om det är odds som ligger just dig varmast om hjärtat så finns det två bonusar att välja mellan.

200% i insättningsbonus

Unibet erbjuder att lägga till 200% till den första insättningen som du gör. Detta betyder att om du sätter in 100 kronor, så får du istället 300 kronor att spela för. Detta gäller på insättningar på upp till 1000 kronor. Du får även 50 freespins som du kan använda i casinot, vilket aldrig är fel! Notera att omsättningskraven är olika för dessa. Minimum odds som du får spela på är 1,4 och omsättningskravet ligger på 5 gånger innan du kan ta ut dina pengar i kontanter.

500% i insättningsbonus

Vill du hellre ha 500% i insättningsbonus så väljer du så klart det. Det som gäller här är att Unibet tillför 500% på en insättning på upp till 500 kronor. Omsättningskravet skiljer sig dock och ligger här på 8 gånger. Omsättningskravet är alltså antalet gånger som man måste spela för bonuspengarna innan man kan ta ut dem i kontanter. Om du till exempel får en bonus på 100 kronor och omsättningskravet är 5 gånger, så måste du spela för minst 500 kronor innan du kan plocka ut din vinst.

Lycka till!

Till Unibet