Spela på Oddset

Nästa populära spelform som vi kommer gå igenom är Oddset. Det finns flera olika spelformer på Oddset. Hos Svenska Spel kan du spela t.ex Oddset Bomben, Oddset Lången, Oddset Matchen och Oddset Live. Vi börjar med den vanligaste och mest kända Lången. Åldersgräns för spel på Oddset är 18 år.

Spela på Oddset Lången
Lången är traditionell sportsbetting där du skall lista ut om det blir hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Du kan välja att spela singelspel, dubblar tripplar, fyrlingar osv upp till 10 matcher på en och samma lången kupong. Spel på en eller två matcher erbjuds på ett antal utvalda matcher och är markerat med S (Singel). På svenskaspel.se är dock samtliga matcher spelbara som Singel.

Vid vinst multipliceras oddsen med varandra, därefter med insatsens storlek. Den högsta vinsten är 300 000 kr per vad.

Spela på Oddset Bomben
När du spelar Bomben ska du välja ut rätt resultat i ett antal matcher. Vanligen två till fyra utvalda matcher. Framför allt är spelobjekten hockey eller fotboll, men det förekommer ibland även andra sporter och dessutom ”bomber” med blandade matcher. Det gäller för dig att pricka in rätt målresultat på samtliga de matcher som ingår i Bomben. Högsta oddset som prickats in var 2,6 miljoner ggr pengarna. Och du kan spela för så lite som 1 kr per bomb. Återbetalningsprocenten på Oddset Bomben är 65 procent.

Spela på Oddset Matchen
Här gäller det att tippa rätt slutresultat på en förvald match. Oddsen är löpande beroende på hur många som spelar så rätt odds fås först efter att spelstoppet passerats. Oddsen finns på svenskaspels hemsida eller på texttvskärmar hos ombuden. Man kan spela på upp till 20 Matchen varje dag. Utdelningsprocent: 70%

Spela på Oddset Live
Med en mobiltelefon eller en dator tillgänglig följer du vad som händer i matchen och lägger ditt vad efter det. Oddsen ändras, men du får alltid det odds som gäller då du lägger ditt spel. Oddset Live kan även spelas under förlängning eller ”sudden death”.
Observera att vad på Oddset Live inte går att annullera.

Du spelar Oddset Live i Spelbutiken på internet eller via mobiltelefon. Allt som krävs är ett spelkonto som du skaffar nedan.

Till Svenska spel

Fakta är hämtade från svenskaspels hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *