Spela Stryktipset i andra spelformer på nätet

Att du kan spela Stryktipset i andra spelformer är säkerligen många som vet. Här finns ju både Svenska Spel och ATG på nätet. Med ett enkelt spelkort kommer du åt allt detta utan att gå till spelbutiken. Ja, vad är då haken frågar sig alla? Varför är det så att alla ser ned på detta och ratar spelmonopolet? Men det går att spela Stryktipset i andra spelformer, tex hos Unibet och Betsson! Till Unibet och Betsson

Spela Stryktipset i andra spelformer på nätet

Kanske är det så att du inte alls ska rata det, då detta erbjuder det största utbudet när det gäller dessa spelformer. Men det är ändå något som saknas. När du väljer att spela Stryktipset på Svenska Spel eller travet på ATG, så kommer du aldrig att få det som kallas för bonus eller välkomstgåva. Ja, de anser sig helt enkelt så stora så att detta inte behövs.

Nu är det dock så att det finns alternativ och att det även kommer en form av konkurrens med svenska spellicenser inom kort. Detta gör att du tjänar mera på att spela Stryktipset i annan form hos ett annat spelbolag.

Stryktipset i andra spelformer

Något som har blivit vanligare på sista tiden är att erbjuda tips hos många bookmakers online. Här finns det något som kallas för Supertoto och härstammar från Unibet. Denna spelform har dock tagits upp av flera spelbolag, vilket gör att prispotten för denna variant av tips har växt. Ett annat alternativ är att spela 1×2 hos Betsson, som har erbjudit detta under en rad år.

  • Supertoto hos Unibet: När du väljer att spela Supertoto hos Unibet kommer du vara den som får en spelkupong med 14 matcher istället för 13. Allt annat är i stort sett identiskt, vilket gör att du kan spela både system och reducerade system med hjälp av denna spelform. Unibet erbjuder också trav. Här får alla nya spelare välja mellan en sportbonus på 500% upp till 500 kronor eller 200% upp till 1000 kronor. Som du ser får du lite mer.
  • 1×2 hos Betsson: När du väljer Betsson för att spela en variant av Stryktipset, kommer du här att få den mest identiska spelformen av detta populära spel. Precis som vanligt är det 13 matcher på kupongen, och du har möjligheter till reducerade och vanliga systemspel. När du blir spelare hos Betsson erbjuds du dessutom ett riskfritt spel upp till hela 1000 kronor beroende på storleken av din insättning.

Spela på travet hos en fristående bookmaker online

Naturligtvis kommer du även att kunna spela på travet hos många av de fristående bookmakers som finns på nätet. En del av dessa erbjuder enbart de stora evenemangen, medan andra erbjuder spel på samma lopp som ingår i V5 och V75. Bra val för detta kommer att vara Expekt och Unibet.

Till Unibet och Betsson