Spela Supertoto online på Allsvenska matcher

Något som idag är mycket intressant är att flera spelare fått upp ögonen för allt som rör att tippa online. I det fallet har det skapats ett flertal olika kloner av det populära Stryktipset som Svenska Spel har monopol på. Här finns det idag två stora tips av alla spelbolag på spelmarknaden. Det ena finns hos Betsson och bär namnet 1×2. Det andra, som det ska handla om här, heter Supertoto. Att spela Supertoto online kan du göra hos Unibet.
Till Unibet och Betsson

Naturligtvis kommer det vara många som tror att det inte finns något som kan tävla med originalet hos Svenska Spel, men detta är enligt vår åsikt inte alls sant. Vare sig du väljer Supertoto eller 1×2 så kommer du att få en mycket intressant spelkupong varje vecka, med chansen att vinna en relativt stor peng när alla rätt faller in.

Spela Supertoto online på Allsvenska matcher

Spela Supertoto online med Unibet

Alla de som gör valet av Unibet för att tippa på nätet, kommer att vara de som också belönas med en oddsbonus. Detta är något som du aldrig får som spelare på Stryktipset! Till Unibet

Unibet erbjuder alla nya spelare en oddsbonus på 200% upp till 1000 kronor eller 500% upp till 500 kronor. Du väljer själv vilken bonus som du vill utnyttja! Sätter du in 100 kronor eller mer får du dessutom 50 gratis spinn på Mega Fortune Dreams i deras casino. Supertoto hos Expekt kommer att vara en kupong där det finns mellan 12-14 matcher varje vecka. Här kommer du precis som vanligt att kunna spela systemspel och reducerade system.

Det som gör att du tjänar på att spela supertoto online kommer heller inte enbart att vara den oddsbonus som du erbjuds genom att välja ett spelbolag på nätet. Här handlar det om att Supertoto i jämförelse med Stryktipset, kommer att vara ett spel med mycket högre återbetalningsprocent.

Gällande Svenska Spel och Stryktipset, så kommer detta spel enbart att ha en återbetalning i form av vinster på cirka 65%. Supertoto kommer att ha en återbetalningsprocent på mellan hela 80-90%, vilket gör detta till en av de attraktivaste spelformerna gällande att tippa online.

Spela krysset hos ComeOn

När du istället vill bli spelare hos ComeOn, så kommer detta ge dig två bra saker. Det första är att det finns ett tips online som heter Krysset. Detta fungerar precis som Supertoto och Stryktipset.

Det andra kommer att vara att vi återigen kan erbjuda en unik oddsbonus på 3000 kronor. Denna oddsbonus kan du enbart få som ny spelare hos ComeOn när du använder vår unika och automatiska länk för registrering. Till ComeOn