Spela totalt antal mål på oddset 1×2

Det är väldigt individuellt vad man tycker om att spela på. Vissa älskar Roulette, medan andra tycker att en fotbollsmatch och oddset 1×2 är något man bara måste spela på. Det är kanske det som är så härligt med spel och vi älskar spänningen oberoende vad vi väljer.

Ett relativt nytt spel när det gäller odds och odds bonus är något man kallar Asian handicap. I Asian handicap spelar man på totalt antal mål i en match. Det finns flera spelbolag som erbjuder Asian handicap, men bäst utbud hittar du hos Bet365.
Gå direkt till Bet365

Spela totalt antal mål på oddset 1x2

Vad är Asian Handicap?

Det som är så speciellt med Asian Handicap är att laget som är svagare får ett handikapp. Detta innebär att matchen man spelar på blir så mycket mer spännande. En match som man annars lätt hade kunnat veta vem som skulle vinna blir på detta sätt lika spännande som en match mellan två av topplagen i Champions League.

Ibland kan du få ut mer pengar när du spelar på totalt antal mål. Och det kanske är det som är en av tjusningarna med just den här typen av spel. Du kan nämligen få hälften av din insats tillbaka om du halv-förlorar och även få 50% av din vinst om du halv- vinner.

Spelbolag med oddset 1×2

Det finns många spelbolag med mycket bra odds bonusar att hitta på nätet. En lista med de allra bästa kan du hitta här. Se till att du väljer ett spelbolag som ligger inom EU, eftersom du annars riskerar att få betala skatt för dina vinster.

Många föredrar svenska spelbolag. Om du väljer spelbolag beroende på vilken odds bonus de erbjuder, så var medveten om att dessa kan ändras när som helst och ta också reda på omsättningskravet för bonusen innan du registrerar dig. När du har bestämt dig för vilket spelbolag och vilken bonus som passar dig bäst så är det bara att tuta och köra.

Lycka till!

Till Bet365