Spelformer hos Svenska spel 2017

Det finns en hel del varianter att välja på hos Svenska Spel. Här nedan kan du läsa om ett litet urval som Svenska spel 2017 erbjuder till sina spelare! Samma utbud men med bättre odds hittar du hos Unibet. Gå direkt till Unibet

Spelformer hos Svenska spel 2017

Stryktipset hos Svenska spel 2017

Stryktipset är en spelform som startade redan 1934. Man kryssar alltså i 1, X eller 2 om man tror att det ska bli hemmaseger, oavgjort eller bortaseger i 13 fotbollsmatcher. Oftast handlar det om spel mellan Sverige och England. Europatipset är en variant av Stryktipset. Matcherna går mellan olika länder i Europa. I Topptipset räcker det att ha 8 rätt. I Måltipset ska man tippa vilka matcher som får flest mål.

Tippa på Oddset

Oddset hos Svenska Spel handlar om vadslagning i olika sporter. Det finns lite varianter i form av Powerplay, Bomben och Matchen. Sedan kan du välja att roa dig med nummerspel också. Till exempel Eurojackpot som är ett europeiskt lotterisamarbete. Lotto är förstås en svensk klassiker. Pricka in 7 nummer av 35.

Spela på Keno

Keno är väl mest känd som gotländsk bingo men egentligen kommer spelformen ursprungligen från Kina. Keno har en slogan som heter ”Lett å vinne”. Du ska pricka in upp till 11 nummer av 20 stycken som väljs slumpmässigt av totalt 70. När du spelar Vikinglotto ska du gissa vilka sex nummer av 48 som kommer upp vid en dragning. I det här lotteriet samarbetar åtta nordiska länder och Baltikum.

Skrapa en lott på nätet

Eller köp en skraplott. Triss är välkänd och du kan även skrapa den online. Det gäller att få fram nio belopp under ytan. Om tre av dem är lika så vinner du det beloppet. Ibland kan du också multiplicera vinsten eller få kampanjerbjudanden som ger högre vinster. Bingo har spelats i Sverige sedan sextiotalet. Det dras siffror och spelarna har förtryckta brickor där de markerar de nummer som utannonseras. När siffrorna bildar ett mönster ropar man ”Bingo”. Fem siffror i rad är en vanlig kombination som ger vinst.
Föredrar du kortspel väljer du Poker.

Till Unibet