Speltips Em-Tipset till Fotbolls EM 2016

Vi har ett Speltips Em-Tipset till Fotbolls EM 2016. Vi går igenom ett förslag på det populära EM-Tipset hos Svenska Spel. Tippa rätt på 13 matcher och du kan kamma hem 6 miljoner kronor. Vi går igenom match för match så du kan hitta rätt. Ett alternativ till EM-Tipset finns hos Betsson och heter Betsson ETT-Kryss-Två. Till Betsson

Speltips på EM-Tipset – Omgång 1

Omgång 1 på EM-Tipset innehåller matcher från den första omgången i Fotbolls-EM.

1. Frankrike – Rumänien (1)
Här är hela fotbolls EMs öppningsmatch och Frankrike är stora favoriter. Griezmann avgör en tät match och tipset blir fransk Vinst.

2. Albanien – Schweiz (X)
En tät match som kan sluta hur som helst. Har du råd garderas denna med X2. Schweix är lit favoriter enligt spelbolagen.

3. Wales – Slovakien (2)
Wales mycket bleka och får förlita sig på en sliten Bale. Slovakien har gått starkt i genrepen och får tipset.

4. England – Ryssland (1)
England – Ryssland i EM kommer bli en mycket spännande historia där engelsmännen är favoriter. Rysslan har gått svagt det sista och kan inte hota de unga och talangfulla engelsmännen.

5. Turkiet – Kroatien (X)
Denna match är på förhand riktigt oviss. Här behövs en gardering då båda lagen kan bli succé eller fiasko beroende på dagsform. Modric eller Turan det är frågan. Vi tror på delad poss

6. Polen – Nordirland (1)
Polen är klasser bättre än Nordirland som rankas som EMs sämsta lag. Kupongens säkraste etta!

7. Tyskland – Ukraina (1)
Tyskland är favoriter tillsammans med Frankrike att vinna EM. Mot Ukraina i en första match ska det bara bli vinst. Även om Tyskland – Ukraina är en lurig match så har du ett stort system kan det kanske bli ett kryss här.

8. Irland – Sverige (2)
Tippa med hjärtat eller med hjärnan i denna matchen. Om Zlatan och CO har en bra dag finns det rejäla chanser till vinst. Vi chansar och tror på Sverige.

9. Spanien – Tjeckien (X)
Här har vi kupongens stora skrällvarning. Spanien har inte imponerat i genrepet och är för uddlösa. Tjeckien kan bli detta mästerskaps stora överraskning. Tjeckien bör garderas tidigt.

10. Belgien – Italien (X)
Sveriges gruppmotståndare i sin första match kan sluta hur som helst. Vi tror att Italien gnetar sig till ett kryss.

11. Österrike – Ungern (1)
Österrike är det bättre laget och ska bara vinna denna matchen. Säker etta på Em-tipset!

12. Portugal – Island (1)
Portugal med storstjärnan Cristiano Ronaldo får utgångstipset då de är ett bättre lag. Ni som har råd kan dock chansa med en skräll på Lagerbäcks Island!

13. Ryssland – Slovakien (X)
Två jämna lag som beroende på hur första matchen har gått nog är nöjda med ett kryss. Annars helgardera för säkerhets skull.

Speltips Em-Tipset till Fotbolls EM 2016