Stryktipset vecka 34 1×2 speltips

Vi har laddat med Stryktipset vecka 34 1×2 speltips och detta är en vecka som kan ge stora pengar då det är en jackpott på 14 miljoner!

Vi har valt att spela på några säkra favoriter men även att gardera några av de skrällar som vi ser är troliga. Lycka till på lördag!

Stryktipset vecka 34 1×2 speltips

Stryktipset vecka 34 1x2 speltips

Först ut på kupongen är den match som vi har valt att helgardera Hull – Man United. Varför då när United är så bra?
Ja detta är en match som vi tror är svårare än den ser ut. Hull har spelar riktigt bra och besegrade Leicester i första matchen. det var inte många lag som gjorde det förra året. Vi tror snarare att det är Hull som kommer gå vinnande ur striden trots Zlatans fina form.

En annan match som vi valt att lägga en gardering på är Chelsea – Burnley. Och det kanske är bortkastade pengar men om den sitter så är det en match som rensar bort de flesta kuponger och kan göra att utdelningen blir riktigt stor. Chelsea har vunnit sina första matcher men inte övertygat spelmässigt.

I vårt system har vi säkert kryss mellan Southampton – Sunderland och vill du utöka ditt system är det här som ytterligare garderingar skall göras.

När det gäller de svenska matcherna har vi valt att spela X2 mellan Kalmar och Norrköping och visst tror vi på Norrköping men Kalmar har spelat bra det sista och kan klara ett kryss.

Missa inte att Bundesliga startar i helgen. Mer om det finns att läsa på Speltipssidan.se

Jackpott på Stryktipset

Denna vecka är det jackpott på Strktipset och hela 14 miljoner till en ensam vinnare. Det är riktigt bra. Dock är återbetalningen på Stryktipset hos Svenska spel inte den bästa och för den som spelar långsiktigt finns två bättre alternativ och det är EttKryssTvå hos Betsson eller Supertoto hos Unibet.

Båda dessa spelformer fungerar precis som Stryktipset men har en klart mycket bättre återbetalning!