När startar Svenska Spel med Stryktipset igen?

Många undrar givetvis när Svenska Spel startar med Stryktipset igen? Nu står det klart att första omgången av Stryktipset startar vecka 25 onsdag 17 juni kan du gå in och tippa tretton rätt igen!

När startar Svenska Spel med Stryktipset igen?

Då startar Stryktipset igen – tror vi!

Strktipset har fått pausa några veckor på grund av Coronaviruset. Och det är i dagsläget inte klart när vi kan börja jaga våra 13 rätt igen. Det finns dock en hel del som talar för att det skulle kunna bli den veckan som vi tror här nedan.

Premeir League starten är planerad till den 17 juni 2020. Om det datumet står fast skulle det innebära att det blir Stryktips vecka 25. Eftersom Premier League klubbarna är oerhört beroende av de pengar som betalas av TV rättigheterna så finns det ganska mycket som talar för att det blir fotboll på något sätt under vecka 23.

Även Allsvenskan är beroende av att komma igång igen för att inte de Allsvenska klubbarna ska gå i konkurs. Där finns just nu ett planerat startdatum på Allsvensk premiär den 5-7 juni. Alltså samma vecka som Premier League är planerad till.

Vi tror att det räcker att en av dessa ligor skall starta för att Stryktipset skall kunna komma igång igen. Därför är en kvalificerad gissning att Stryktipset startar vecka 25!

Allt kan hända

Det skall dock tilläggas att allt kan hända. Det kan mycket väl bli så att vi inte ser några ligor dra igång igen innan hösten. Då får nog tyvärr även Stryktipset vänta ett tag. Visst finns det lite ligor och sporter att spela på men inte tillräckligt intressanta för att Stryktipset skall starta tror vi.

Hos Svenska Spel påverkas även Måltipset, Europatipset och Sportkryss. Dessutom berörs Topptipset, Challenge, Bomben, Matchen och Powerplay. Givetvis påverkas även spelutbudet på vanliga Oddset. Det som dock är helt oförändrat är Svenska Spels casino och poker.

Till Svenska Spel

📝 När startar Stryktipset igen?

Vecka 25 Startar Svenska Spel stryktipset igen! Du kan börja tippa från och med Onsdag den 17 juni 2020.