Tippa 1×2 med Supertoto hos Unibet

Du kan göra ditt spelande på sport ännu mer spännande nu tack vare introduceringen av Supertoto hos Unibet! Till Unibet

Supertoto kan enklast beskrivas som ett poolbetting-spel. Där du precis som vanligt ska försöka dig på att pricka det korrekta resultatet i så många matcher som möjligt i klassisk 1×2 stil.

Alla spel som du gör genom Supertoto görs i euro. Alla transaktioner visas dock i din egen valuta för att du enkelt ska kunna följa ditt spelande och se dina vinster och insatser.

Tippa 1x2 med Supertoto hos Unibet

Spela med Supertoto och vinn jackpott

Eftersom man använder sig av en gemensam pool för alla deltagare så samlas alla insatser in i samma pool. Denna fördelas sedan jämt åt vinnarna i deras respektive prisgrupper.

När du väljer att spela med supertoto så finns det även en möjlighet att du blir den lyckliga vinnaren av en jackpott som kan bestå av flera miljoner kronor. Du kan vara med och spela med Supertoto hos Unibet för så lite som €0.10 så vänta inte med att köra igång!

Supertoto 14

Det finns ett antal olika kuponger att välja bland för dig som vill spela med Supertoto. Den kupong som är allra mest populär är Supertoto 14 där du spelar på fjorton olika matcher. Då spelar man på de främsta fotbollsligorna i världen som Serie A, Premier League och många andra.

För att få en vinst när du spelar med Supertoto 14 så måste du pricka minst elva av de fjorton matcherna på din kupong. Det går även att spela Supertoto 14 i en XL eller en XXL-version vilket betyder att det här finns en större summa i prispoolen än vanligt.

Supertoto Extra

Ytterligare en kupong som går att välja när man spelar med Supertoto är Supertoto Extra. Denna består vanligtvis av åtta till tolv matcher beroende på hur många matcher i hög profil som spelas den veckan. Priser per kombination beror på antalet matcher som finns med på kupongen.

Till Unibet