Tippa 1×2 på 14 fotbollsmatcher med Supertoto

Om det är något spel på sport som intresserat svenska spelare under lång tid, så måste detta vara det välkända Stryktipset. Från början var detta enbart ett spel som fanns att finna hos Svenska Spel och i din tobaksaffär. Detta var dock innan Internet bredde ut sig och erbjöd massor av spelalternativ. Numera finner du härliga och spännande varianter av detta klassiska tips på sport, vilket gör att du kan få det ännu roligare som spelare på sportsbetting. Det handla om Supertoto där du spelar på 14 istället för 13 matcher. Detta spännande och intressanta spel finns du bara hos Unibet. Till Unibet

Tippa 1x2 på 14 fotbollsmatcher med Supertoto

Så funkar Supertoto hos Unibet

Supertoto är en klon av det klassiska Stryktipset, och du kan bara spela Supertoto hos Unibet. Detta betyder att du numera kan lägga ditt tips direkt online på en av de bästa spelplatserna på nätet. Det hela handlar om att spela på 14 matcher istället för 13, och du kommer som vanligt att kunna både helgardera och halvgardera dina spel för att skapa ett system som passar dig. Helt enkelt blir det hela mycket roligare och intressantare med bara en match till. Supertoto kan liknas vid ett spel för dig som verkligen vet att du kan träffa in dina matcher.

Vinster på Supertoto hos Unibet

Något vi glömde att nämna är att du naturligtvis har möjligheten att spela reducerade system utspridda på flera kuponger precis som du är van vid. När det sedan kommer till vinsterna som utdelas så har du chansen att vinna på allt från 14 rätt ned till 11 rätt. Potten för dessa vinster fördelas som vanligt procentuellt där vinsten för 14 rätt uppgår till 30% av potten. Naturligtvis finns det även en jackpott om vinst skulle utebli, och då förs vinstpotten över till nästa veckas spel.

Till Unibet