Tippa 1×2 på Premier League

Det gäller att ha koll om du ska tippa 1X2 på Premier League. Har du koll på tabellerna, statistiken, klubbarna och spelarna? Vilka lag påverkas av vädret? Vem gör flest mål? Manchester City eller Arsenal? Vilket lag är bäst på fasta situationer? Leicester eller Chelsea? Hur mår målvakterna? Vem formtoppar? Är det hemmaplan eller bortaplan som gäller? Tottenham eller Crystal Palace? Leeds United eller West Bromwich Albion?

Som tur är finns det många som är intresserade och många som tycker till om Premier League, både privat och professionellt, så du har alla möjligheter att sätt dig in i ämnet. Både via internet och TV men också genom tidningar. Såväl dagstidningar som kvällstidningar har regelbundna fotbollsbilagor där experterna tipsar och du kan ta reda på hur det står till med spelarna och lagen innan du tippar och fyller i 1X2 på kupongen. Du kan bland annat tippa 1×2 hos Unibet

Tippa 1x2 på Premier League

Engelska ligan är guld värd

Premier League är guld värd, och det bokstavligen. Bland annat tack vare lukrativa sändningsrättigheter, merchandise samt rejäla bonusar och sponsoravtal, så tillhör Premier League en av de mest penningstinna ligorna i Europa. Lagen kanske inte har de enskilt dyraste spelarna men om man räknar snittvärdet på alla liga-klubbar i Europa så toppar Premier League.

Dessutom är Premier League en väldigt jämn liga. De senaste åren har fem lag toppat favoritlistorna; Manchester City, Liverpool, Arsenal, Chelsea och Man United. Trots att lagen är så jämna, eller kanske tack vare det, så är Premiere League otroligt underhållande att titta på. Högt tempo, hårt (men rättvist) spel och härlig stämning på läktarna gör att det blir Tv-underhållning av högsta klass.

25:e säsongen

Säsongen 2016/17 är den 25:e säsongen för Premier League. Nyheter för i år är bland annat att ligan dumpar sponsornamn och även ändrar logga men som vanligt deltar 20 lag. De 17 bästa från föregående års säsong samt 3 nya lag från Championship.

Till Unibet