Tippa 1×2 på Svenska Spels Oddset och Lången lista

En lirare bland alla bettingbolag på nätet som har varit med mycket länge är naturligtvis Svenska Spel. Här handlar det om det företag som fortfarande har greppet om den svenska spelmarknaden. Detta gäller i stort sett alla typer och former av spel där det satsas pengar. Åtminstone är det så om du spelar i den fysiska världen och fortfarande är den som lägger dina spel i spelbutiken. Till Svenska Spel

Tippa 1x2 på Svenska Spels Oddset och Lången lista

Hur som helst är de stora även på nätet och erbjuder många bra spelformer och ett säkert sätt att spela dina oddsspel. Här finner du det numera traditionella spelet Lången där du tippar 1×2 på matcher som du själv väljer ut.

Så fungerar Lången hos Svenska Spel

Du som föredrar att spela hos Svenska Spel kommer alltid att ha en rad kvalitetsspel att välja mellan. Ett av dessa är Lången. Här kommer du varje dag och varje vecka att ha massor med olika matcher att spela på.

När det gäller att spela på Lången är det 1×2 som gäller, och du väljer fritt vilken eller vilka matcher du vill spela på. Detta gör du genom att välja din insats samt en eller flera matcher på din spelkupong. Att välja en match blir naturligtvis det säkraste, medan du som väljer flera måste pricka in alla rätt för att få någon vinst.

Systemspel på Lången

När du spelar flera matcher på en Långenkupong så finns det chansen att göra systemspel. Detta betyder då att du inte behöver ha alla rätt. Detta kan du göra genom att välja något av systemen dubbel, trippel eller fyrling.

Här kommer du då att kunna ha ett eller två fel på din kupong, men ändå kunna kamma hem någon form av vinst. Helt enkelt så är Lången ett spel för alla, och som även finns i olika former hos många andra spelbolag på nätet.

Till Svenska Spel