Tipwin oddsbonus upp till 1000 kr

På onsdag den 14 oktober så är det dags för Sveriges herrlandslag att möta Portugal igen. Första matchen spelades den 8 september och vanns inte helt otippat av Portugal med 2 mål. Ingenting är ju omöjligt men det skulle vara en riktig skräll om Sverige lyckades vinna onsdagens match. Vill man spela på Nations League så får man som ny kund just nu upp till 1000 kr i Tipwin oddsbonus. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr.

Spela med oddsbonusen hos Tipwin.

Tipwin oddsbonus upp till 1000 kr

Tipwin oddsbonus till nya kunder

Hos Tipwin hittar man en av de bästa oddsbonusarna på den svenska marknaden just nu. Nya kunder får 100% oddsbonus upp till 1000 kr att starta med. Gör man en första insättning på 1000 kr så kommer man att ha 2000 kr att spela med. Dessutom så har Tipwin välkomstbonus inte alltför svåra omsättningskrav. Hämta Tipwins oddsbonus här.

Bonusens omsättningskrav

Tipwin oddsbonus har helt rimliga omsättningskrav. Det gäller att man omsätter bonus samt insättning 5 gånger till ett minsta odds på 1.80 innan man kan göra ett uttag.

Casumo och Hajper oddsbonus

Vi kan även tipsa om två andra riktigt bra spelbolag som även har bra välkomstbonusar på odds och det är Casumo och Hajper.

Casumo oddsbonus:
Hos Casumo så får alla nya kunder 300 kr i free bet när man lägger ett första bet på 100 kr. Det bästa med denna bonusen är att alla eventuella vinster på detta free bet är helt utan osättningskrav.
Till Casumo

Hajper oddsbonus:
Hajper ger nya kunder en oddsbonus på 100% upp till 100 kr. Sätt in 100 kr och spela med 200 kr. Det gäller att man sedan omsätter bonus samt insättning 1 gång till ett kminsta odds på 1.50 innan man kan göra ett uttag.
Till Hajper

18+ för att spela. Spela ansvarsfullt och regler och villkor tillämpas. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.