Träffa Zlatan i LA med Bethard

Om du är intresserad av att träffa Zlatan ska du bli medlem på Bethard om du inte redan är medlem. Du har nämligen chansen att just nu vinna en resa till Los Angeles där du kommer att möta Zlatan i egen hög person. Många älskar Zlatan som fotbollsspelare och som person och skulle gärna vilja träffa honom. Om du är en av dem kan du ha turen att göra detta samtidigt som du får chansen att uppleva Los Angeles. Många drömmer om att resa till USA och tävlingen pågår fram till den 17:e mars. Du kommer att kunna vara med och tävla hela den 17:e fram till 23:59. 15 vinnare kommer att dras slumpmässigt. Läs mer om tävlingen hos Bethard

Träffa Zlatan i LA med Bethard

Vad vinner du?

Första pris innebär 2 flygbiljetter tur och retur Los Angeles, 4 nätter på ett fyrstjärnigt hotell som inkluderar frukost, en Zlatan Meet och Greet samt två biljetter till en VIP fotbollsmatch.
Om du skulle vinna så kommer flyget att avgå den 16 maj. Datumet för hemresan är den 20 maj. Dessa datum går inte att ändra om du skulle vinna vilket är viktigt att ha i åtanke. De allra flesta Zlatan entusiaster är dock mer än villiga att anpassa sig efter dessa datum.

Hur är man med och tävlar om att träffa Zlatan

Den stora frågan är givetvis hur du gör för att vara med och tävla om att träffa Zlatan. Det är faktiskt väldigt enkelt, först och främst behöver du ett Bethard konto om du inte redan har detta. Tävlingen är öppen både för nya spelare och redan befintliga spelare. När du har ett konto krävs det att du sätter in minst 100 kronor och spelar för dem.
100 kronor kommer att ge dig en lott i dragningen, som mest kan du samla på dig 24 stycken lotter i dragningen vilket innebär att du kan spendera 2400 kronor för att du ska optimera dina chanser att träffa Zlatan. Oavsett om du väljer att spela för mer eller inte kommer du inte att få fler biljetter i dragningen.

Detta är en upplevelse du inte vill missa, så ta chansen och var med!
Till Bethard