Välj rätt oddsbonus att tippa med

Vi ger dig tips hur du väljer rätt oddsbonus att tippa med. Vilken spelartyp är du? Det avgör vilken oddsbonus du ska satsa på.

Välj rätt oddsbonus att tippa med

Välj rätt oddsbonus

Generellt ser skall man alltid välja stora oddsbonusar. Där får man mest spelvärde och kan man spela jämnt med spelbolaget så kan man ofta plocka ut hela eller i alla fall delar av bonusen. Därför är det nästan alltid bäst att vänta till spelbolaget man vill spela hos har en stor bonus.

Välj en stor oddsbonus

Genom att i första hand välja stora bonusar har man fått mer pengar att spela med på sitt spelkonto. Sen gäller det givetvis att hitta bra spel och börja omsätta sin oddsbonus. Det gör man med fördel med hjälp av en oddsjämförelse. Här kan man se om det odds man vill spel på är bra eller inte. Det är ingen mening att spela om inte oddset i sig är ett bra odds. Då har man snart spelat bort både sin insats och bonusen. Ett exempel på en stor bonus är Bet365 oddsbonus som är både stor och har bra omsättningkrav.

Möt omsättningskraven

När man har valt sin bonus så är nästa steg att möta omsättningskraven. På stora bonusar skall bonussumman generellt sett omsättas fler gånger. Små bonusar eller små freebet kan vara omsättningsfria men vi rekommenderar att man väntar ut spelbolaget och tar bonusen hos dem när den är stor.

Vi kan ta som exempel Unibet oddsbonus som i skrivande stund är ett freebet på 100 kr. Det är en väldigt låg bonus och här bör man vänta till bonusen i alla fall är på 500 kr. När omsättningskraven är klara, först då ska man börja kolla på nästa bonus att omsätta.

Spela med en oddsbonus

Spela igenom bonusen snabbt

Man vill som spelare ofta spela igenom bonusen snabbt. Dels för att man har en tidsbegränsning på den och del för att man vill ha loss sina vinstpengar. Man kan därför med fördel spela med bonusar under ex fotbolls EM 2024 eller fotbolls VM 2026. Då spelas massvis med matcher under kort tid och då är det lätt att frigöra en bonus. Dessutom är spelbolagens odds på dessa typer av matcher väldigt bra.

Tips på bra oddsbonusar finns på Allaoddsbonusar.se. Där finns samtliga svenska spelbolag med en sportbonus och en svensk spellicens.

✅ Hur väljer man rätt oddsbonus?

1. Välj i första hand stora bonusar.
2. Möt omsättningskraven, innan man börjar omsätta nästa bonus.
3. Spela med bonusar på stora mästerskap då oddsen generellt sett är bättre.