Speltips – Vinnare av Premier League 20/21

Vi har ett speltips på vinnare av Premier League 20/21. Det går att lägga ett vinnarspel nästan hela säsongen, men bäst odds på favoriterna får man oftast inför ligastarten.

Speltips - Vinnare av Premier League 20/21

Vinnare av Premier League 20/21

Vi börjar med att titta på de bästa oddsen för vinnare av Premier League säsongen 2020/2021. Bästa oddsen här hämtade från samtliga spelbolag med svensk licens.

Odds Vinnare av PL 20/21

Man City bästa odds 1,75 hos Betsafe
Liverpool bästa odds 3,25 hos Betway
Chelsea bästa odds 15,00 hos Betsafe
Man Utd bästa odds 21,00 hos Betway
Arsenal bästa odds 51,00 hos Betsafe
Tottenham bästa odds 67,00 hos Betway

En snabb titt på oddsen säger att Man City är klara favoriter. En aning konstigt kan vi tycka då man var 18 poäng efter Liverpool förra säsongen.

Speltips Vinnare av PL 20/21

Här tittar vi lite närmare med ett speltips på vilka lag vi tror kan vinna Premier League 20/21:

  1. Liverpool är våra favoriter att vinna ligan. Bästa spelet utan tvekan. Vi ger dem ca 40% chans att försvara sin ligatitel. Det skulle med andra ord vara spelbart ned till 2.50 i odds!
  2. Man City är våra andrahandsfavoriter och vi ger dem ca 35% vinstchans. De är alldeles för stora favoriter enligt oddset och inget intressant spel.
  3. Chelsea är väl det lag som på allvar kan utmana de två giganterna i Engelsk fotboll just nu. Många nya spelare som skall spelas in på kort tid kan dock ställa till det lite. Men vi ger dem ca 10% chans och är med spelbart till odds över 10.0
  4. Man Utd är det sista laget som har en rimlig vinstchans. Vi ger dem ca 7.5% chans att ta hem ligatiteln. Det gör att alla odds över 13.3 är spelbara enligt oss.

Speltips: Sett till oddsen så är spel på Liverpool, Chelsea och Man Utd fördelaktiga tycker vi!

Spela på vinnare under hela säsongen

Det går att spela på vinnare under nästan hela säsongen. Det kan vara intressant att lägga flera spel och på så sätt vinna oavsett hur ligan slutar. Något av favoriterna kan ha en liten svacka och då droppar ofta vinnaroddset en hel del trots att laget fortfarande har goda chanser att ta hem titeln.