Oddset

Här går vi igenom är hur man Spelar på Oddset. Det finns flera olika spelformer på Oddset. Hos Svenska Spel kan du spela t.ex Oddset Bomben, Oddset Lången, Oddset Matchen och Oddset Live. Vi börjar med den vanligaste och mest kända Lången. Åldersgräns för spel på Oddset är 18 år. Vi kan även tipsa Sveriges bästa sportbonusar.

oddset

Spela på Oddset Lången

Lången är traditionell sportsbetting där du skall lista ut om det blir hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Du kan välja att spela singelspel, dubblar, tripplar, fyrlingar osv upp till 10 matcher på en och samma lången kupong. Spel på en eller två matcher erbjuds på ett antal utvalda matcher och är markerat med S (Singel). På Svenskaspel.se är dock samtliga matcher spelbara som Singel. Återbetalningen per match är ca 95%

Vid vinst multipliceras oddsen med varandra, därefter med insatsens storlek. Den högsta vinsten är 300 000 kr per vad. Men spelar man hos spelbolagen på nätet finns ingen sådan maxgräns och vinsterna kan alltså bli större.

Spela på Bomben

När du spelar Bomben ska du välja ut rätt resultat i ett antal matcher. Vanligen två till fyra utvalda matcher. Framför allt är spelobjekten hockey eller fotboll, men det förekommer ibland även andra sporter och dessutom “bomber” med blandade matcher. Det gäller för dig att pricka in rätt målresultat på samtliga de matcher som ingår i Bomben. Högsta oddset som prickats in var 2,6 miljoner ggr pengarna. Och du kan spela för så lite som 1 kr per bomb. Återbetalningsprocenten på Oddset Bomben är 65 procent. Det finns en variant av bomben hos spelbolaget Paf.

Spela på Matchen

Här gäller det att tippa rätt slutresultat på en förvald match. Oddsen är löpande beroende på hur många som spelar så rätt odds fås först efter att spelstoppet passerats. Oddsen finns på Svenska Spels hemsida eller på TV skärmar hos spelombuden. Man kan spela på upp till 20 Matchen varje dag. Utdelningsprocent: ca 70%

Att tippa rätt resultat kan man göra hos alla spelbolag på nätet och återbetalningen är då ofta en bit över 90%.

Oddset Live

Spela på Oddset Live

Med en mobiltelefon eller en dator tillgänglig följer du vad som händer i matchen och lägger ditt vad efter det. Oddsen ändras, men du får alltid det odds som gäller då du lägger ditt spel. Oddset Live kan även spelas under förlängning eller “sudden death”. Observera att vad på Oddset Live inte går att annullera. Livespel har något lägre återbetalning än att tippa 1X2 inför matchen men det är svårt för spelbolagen att sätta rätt odds så detta är ändå en intressant spelform.

Du spelar detta i Spelbutiken på internet eller via mobiltelefon. Allt som krävs är ett spelkonto som du skaffar nedan.

Till Svenska spel

Fakta är hämtade från Svenska Spel

Andra spelbolag på nätet

Givetvis finns det fler spelbolag än Svenska Spel som vi svenskar kan spela på. Då spelar man via nätet och då finns mängder med spelbolag som erbjuder odds på matcher. När de svenska spellicenserna infördes så har alla spelbolag med licens nu samma förutsättningar.

Bland de spelbolagen som svenskar spelar på märkt främst Unibet och Betsson. Här spelar en stor del av de svenska spelare som bettar på nätet. Men givetvis finns det många fler spelbolag på nätet och den lista som Betsmart.se tillhandahåller rymmer totalt ca 40 seriösa spelbolag som erbjuder sportsbetting. Alla vinster från dessa spelbolag med spellicens i Sverige är skattefria.

✅ Vilken är återbetalningen på Oddset Lången?

Hos Svenska Spel är återbetalningen ca 95% men om man jämför oddsen i en oddsjämförelse kan man komma upp i 100% återbetalning på nästan alla matcher.

Kommentarer 3