Så bettar du bäst 1X2 på Premier League

Här har vi samlat våra bästa tips om hur man bäst bettar 1X2 på Premier League. Våra tips kan ge dig extra vinster på världens bästa fotbollsliga.

Så bettar du bäst 1X2 på Premier League

1X2 på Premier League

När du bettar på 1X2-marknaden i Premier League finns det några saker att tänka på för att göra mer informerade val:

Lagform och skador är en viktig sak att ta hänsyn till. Utvärdera även lagen genom att läsa infon om deras senaste resultat och prestationer. Ta hänsyn till skador eller avstängningar som kan påverka ett lags möjligheter eller spelstil. Ett lag i god form med minimala skador har större chans att vinna. Sämre Premier League lag är i allmänhet mer beroende av en enskild spelare än vad de stora klubbarna är.

Statistik och historik är viktig i Premier League. Ta reda på hur lagen har presterat i tidigare möten. Kolla på deras inbördes statistik för att identifiera mönster eller eventuella fördelar. Vissa lag kan ha en klar fördel över andra baserat på tidigare resultat.

Andra viktiga faktorer

Hemma- och bortafördelen är ofta väldigt stor. Ta hänsyn till lagens hemma- och bortastatistik för att bedöma om det kan påverka resultatet. Vissa lag kan vara mer framgångsrika eller ha bättre publikstöd än andra lag när de spelar på hemmaplan.

Formkurva och motivation är även det en viktig faktor. Bedöm lagen utifrån deras nuvarande formkurva och motivation. Ett lag som kämpar för att undvika nedflyttning kan vara mer motiverat att vinna jämfört med ett lag som redan har säkrat sin plats i ligan till nästa säsong. Håll koll på lagets motivation och vad som står på spel för att göra en mer välinformerad bedömning. Ofta är ett lag som redan vunnit ligan inte speciellt motiverade i de sista matcherna

Jämför oddsen på Premier League från olika spelbolag för att hitta det bästa oddset för ditt val. Genom att utnyttja oddsskillnaderna kan du maximera dina vinster.

Sist men inte minst kan man använda sig av bra oddsbonusar när man bettar och de finns samlade på Allaoddsbonusar.se.